fbpx

Privat

Företag

Mr.T LOGO

Offert för fönsterputsning

Hem/fönsterputsning

Fyll i formuläret nedan för att skicka offertförfrågan.

Därför oss!

Kontakta oss

Vanliga frågor om fönsterputsning Göteborg

  • Vi rengör upp till 4 sidor per fönster.
  • Allt material ingår
  • Garanti på utfört arbete.
  • Ingår alltid vid beställning av vår tjänst “stor flyttstädning”

Plocka bort blommor och föremål från fönsterbrädor samt ta ner gardinerna.

Det räknas som en hushållsnära tjänst vilket innebär att du bara betalar för halva arbetskostnaden när vi kommer hem till dig för att tvätta dina fönster. Du behöver inte göra någonting! Vi drar av RUT-avdraget direkt på fakturan och sköter all administration hos Skatteverket.

Vi vill självklart ha så nöjda kunder som möjligt till vårt företag, det är ju er som vi arbetar för och vill tillfredsställa era behov så långt det är möjligt.

Vi har en Nöjdkundgaranti, vilket innebär att du som kund, om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med det fönsterputsning  vi utför kommer vi gärna tillbaka och åtgärdar dina anmärkningar utan kostnad.

Ja, vi tar med eget material för att göra dina fönster så rena och fina som möjligt! Se helt till att det är lätt att komma åt fönstren och att fönsterblecken är fria från föremål så att det är lätt för oss att komma åt att utföra vårt arbete!

Priset beror på hur många fönster har, antal sidor invändigt och utvändigt och om du vill lägga till extra tjänster. Kontakta oss gärna om du vill veta mer om våra priser.

Ett tydligt tecken på att ett städföretag är seriöst är att man använder sig av försäkringar för sin verksamhet. Vi är kunder hos Folksam, ett av Sveriges största försäkringsbolag, och har tecknat en ansvarsförsäkring med dem. Det innebär i praktiken att du kan känna dig trygg och förvissad om att eventuella skador som kan uppstå även går att få ersättning för. Något som gör att du kan sova lite tryggare om natten.

Vad många ofta tror är ett fönster är hela den glasade biten man ser ut och in genom.

Men inom alla fönsterputsföretag, så även vi, räknas fönster per handtag.Det finns flera anledningar till varför du skulle anlita en professionell fönsterputstjänst.

Den viktigaste anledningen är att det är farligt att utföra den här typen av arbete självständigt. Detta kan vara ett bra val om du är nervös för höjder och arbetar på stegar.

Experterna kommer att putsa dina fönster bättre än någon annan också, eftersom de vet vad de gör och dyker upp när de säger att de kommer att göra det.

Mr T

Därför ska du välja oss

Mr T

Prisvärt

Att anlita städhjälp ska inte bara vara bekymmersfritt, det ska även vara prisvärt. Vi erbjuder städhjälp som alla har råd med. .

Mr T

Kvalitet i fokus

Vi vet att kvalitet ger nöjda kunder och arbetar därefter. Stringent städning har varit vårt främsta fokus sedan vi startade vårt företag 2016, och våra skickliga yrkesmän och yrkeskvinnor är garanten för att det blir skinande rent hos dig.

Mr T

RUT-Avdrag

Du betalar alltid vår faktura efter RUT-avdrag vilket innebär att du som kund inte behöver ansöka om att få avdraget åter utan allt detta ordnar vi med Skatteverket. Alla villkor hittar du på Skatteverkets hemsida.

Våra tjänster

Hemstädning

Fönsterputs

Flyttstädning

Kontorsstädning

Trappstädning

Storstädning

Visningsstädning

Flytthjälp

Storstädning

100% Nöjdhetsgaranti

Få offert för fönsterputsning

Bästa pris på fönsterputs i Göteborg.

Offertförfrågan

Namn(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Privat

Företag