fbpx

Privat

Företag

Mr.T LOGO

Jobba hos oss

Vill du vara en del av vårt dynamiska team på Mr.T Fönsterputs och städ AB?

Vi letar ständigt efter passionerade individer som brinner för att leverera exceptionell städning och överträffa kundernas förväntningar. 

Om du är redo att bli en del av ett framgångsrikt företag med möjlighet till personlig tillväxt och karriärmöjligheter, då har du kommit rätt!

Vi erbjuder olika befattningar inom företaget, inklusive:

Om du är motiverad, självgående och har en hög känsla för detaljer, så kan MRT Städfirma vara rätt arbetsplats för dig!

Vi ser fram emot att höra från dig och eventuellt välkomna dig till vårt fantastiska team

Fyll i formuläret nedan för att skicka in din ansökan.

Varför välja att jobba hos oss?

Utvecklingsmöjligheter

Hos Mr.T Fönsterputs och städ AB tror vi på individuell tillväxt och kontinuerlig inlärning. Vi erbjuder regelbunden träning och utbildning för att hjälpa dig utvecklas både personligt och professionellt.

Professionell arbetsmiljö

Vi strävar alltid efter högsta standard när det kommer till arbetsmiljö och säkerheten för våra anställda. Vi ser till att du har de nödvändiga verktygen och resurserna för att utföra ditt arbete på bästa sätt.

Teamwork och support

Vi värdesätter samarbete och gemenskap inom vårt team. Du kommer att få stöd från erfarna kollegor och ledare som strävar efter din framgång.

Vår städpersonal omfattas av kollektivavtal.
För allas trygghet och bekvämlighet.

En pålitlig arbetsgivare som tar ansvar för sina anställda. Hos oss prioriteras ditt välbefinnande och trygghet på arbetsplatsen.Genom att omfattas av ett kollektivavtal garanterar vi rättvisa löner och andra förmåner för våra medarbetare. Vi är stolta över att erbjuda en trygg och stabil arbetsmiljö där du kan trivas och utvecklas i din roll.Bli en del av vårt fantastiska team på MRT idag och upplev skillnaden. Tillsammans strävar vi mot att skapa den bästa arbetsplatsen inom städbranschen. Kom och gör skillnad med oss!

Jobba hos oss med goda villkor

Ansök nu och bli en del av MR.T familjen.

Ett ansvarstagande städfirma med kollektivavtal

Offertförfrågan

Namn(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Privat

Företag