fbpx

Privat

Företag

Mr.T LOGO

Ska du flytta?

Vi hjälper dig med Flyttstädning Göteborg

Med vårt kollektivavtal och städgaranti kan du känna dig trygg.

Betala smidigt med Klarna.

Boka din flyttstädning online för en smidig och bekväm upplevelse.

 

Flyttstäd idag betala senare

Flyttstädning Göteborg

 Professionell flyttstädning i Göteborg. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och garanterar noggrann städning oavsett om du flyttar in eller ut ur en bostad. Med vårt enkla bokningssystem kan du säkra din tid redan idag och betala senare. Låt oss ta hand om din flyttstädning så kan du fokusera på att planera din flytt.

Letar du efter billig och bra flyttstädning i Göteborg?

Ta hjälp av oss när det är dags att flytta.

Det är en hel del att tänka på när man ska flytta. Vi gör livet lite enklare genom att ta hand om flyttstädningen. Det ger dig tid att fokusera på det som är viktigt – nämligen att flytta ditt bohag till ert nästa hem och se till att ni kommer i ordning där.

När vi tar hand om flyttstädningen kan du vara säker på att det sker enligt konstens alla regler.

Vi är ett professionellt städbolag och har därmed även bra koll på alla ytor som ska rengöras för att flyttstädningen ska bli godkänd. 

Om det mot förmodan skulle bli något problem vid själva besiktningen ser vi till att lösa det så klart.

Flyttstädning Göteborg - Boka nu för flyttstäd med städgaranti & fast pris!

Så bokar du vårt flyttstäd i Göteborg

Välj flyttstädning

Välj flyttstädning från vårt bokningsformulär. Ange antalet Kvm det är för en snabb och smidig prisuppskattning utan krångel.

Boka flyttstäd och betala senare!

Fyll i dina kontaktuppgifter, välj betalningsmetod och datum för flyttstädning. Kontakta oss om du behöver hjälp eller en rabattkod. Du kommer få en bekräftelse när du har bokat.

Flyttstäd i toppklass

Vi garanterar dig en smidig och flyttstäd i topklass. Koppla av och fokusera på själva flytten medan vi tar hand om städningen åt dig.

Boka Enkel och Bekväm flyttstädtjänst här!

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Hemstädning

Varför välja Mr. T Service för din flyttstäd?

Vi är det rätta valet för en smidig och högkvalitativ flyttstädning.

Kollektivavtal & Försäkring

Vi har kollektivavtal för rättvisa villkor och förmåner till våra anställda. Dessutom är vi försäkrade för att garantera säkerhet för både kunder och personal.

Lägsta priset för flyttstädning i Göteborg

Vi erbjuder Göteborgs Bästa Pris för flyttstäd

100 % Nöjdhetsgaranti

Mr.T Flyttstäd är ditt bästa val för professionell flyttstädning i Göteborg. Vi levererar skinande rena hem och har nöjda kunder sedan 2016.

Mer om flyttstädning Göteborg

Det finns några viktiga punkter att tänka på när det kommer till flyttstäd.

Företaget tillhandahåller allt material för ditt flyttstäd. Viktigt att komma ihåg att ditt hem bör vara tomt när vi kommer för att på det bästa sättet kunna utföra vårt jobb.

Frys och kyl och dylikt bör vara tömda och utplockade och helst också avstängda så att vi kommer åt att städa ordentligt.

Det är viktigt att du meddelar oss om det finns skador i lägenheten som vi bör veta om.

Tänk även på att om du vill få övriga ytor städade (balkong, garage etc), måste du meddela oss detta innan!

Du kommer att få en lägga en beställning och få en ordentlig orderbekräftelse så att du kan se vad som gäller för just din bostad.

Detta kan variera beroende av olika faktorer som omfattning, storlek och skick, så vi reserverar oss för att vissa förändringar kan förekomma.

Städning av vardagsrummet: Dammsugning eller sopning av golv, dammtorkning av ytor och möbler, rengöring av speglar och fönsterbrädor.

– Toalett- och badrumsrengöring: Rengöring av toalettstol, handfat, dusch/badkar, speglar samt desinficering av ytor.

– Hallstädning: Dammsugning eller sopning av golv, rengöring av dörrar, karmar och fönsterbrädor.

– Köksstädning: Rengöring av spis, ugn, mikrovågsugn, kyl/frys (invändigt), rengöring av diskbänk samt rengöring av skåp/drawers invändigt och utvändigt. 

– Putsning av fönster: Rengöring av insidan och utsidan av fönster inklusive ramar.

– Väggstädning: Avlägsnande av smuts och fläckar från väggar för att återställa deras ursprungliga glans.

– Bostadsrumsflyttstädning: Allmän städning inklusive dammsugning eller sopning av golv samt dammtorkning av ytor.

– Garderober: Professionell in- och utvändig rengöring för att få dem att glänsa.

– Rengöring av kontakter, dörrar, karmar, element och fönsterbrädor: Professionell rengöring för att se till att alla detaljer är skinande ren.

– Rengöring av kakelväggar: Avlägsnande av smuts, fläckar och kalkavlagringar från kakelväggar för att få dem att glänsa.

– Rengöring av golvbrunnar och ventiler: Rengöring av golvbrunnar och ventiler för att hålla avloppssystemet rent och fräscht.

– Rengöring av förvaringsutrymmen: Noggrann rengöring och organisering av badrumsskåp och lådor.

– Aftorkning av belysning: Noga torkning av belysningsarmaturer för att skapa en ljus och inbjudande atmosfär.

– Rengöring av toalettstol, badkar: Grundlig rengöring inklusive eliminering av bakterier, smuts och oönskade lukter.

– Rengöring av torktumlare, tvättmaskin samt torkskåp (in- och utvändigt): Komplett rengöring för att hålla dessa apparater i toppskick.

Boka billig flyttstädning och låt oss utföra den åt dig. Vår flyttstädning inkluderar en 14 dagar städgaranti och tar hand om allt som behöver ingå i en flyttstädning. Vi följer gärna mäklarsamfundets rekommendationer för att säkerställa bästa möjliga resultat. Du kan även välja att boka våra tjänster flera dagar efter avslutad flytt för extra bekvämlighet. Vi ser fram emot att ta hand om alla dina ärenden på ett grundligt sätt.

Våra priser för flyttstädning i Göteborg är fastställda per kvadratmeter och kan variera beroende på storleken på ditt hem. För att få reda på exakt pris och för att använda Klarna för att betala senare, kan du fylla i vårt formulär på vår hemsida. Vi kommer att ge dig en detaljerad uppskattning baserad på dina specifika behov och krav. Välkommen att använda vårt bekväma formulär för att få exakt prisinformation och betalningsalternativ med Klarna.

Vår flyttstädning i Göteborg inkluderar en grundlig rengöring av hela bostaden. Vi städar både invändigt och utvändigt, tar hand om kyl och frys, dammsuger och moppar alla ytor. Vi lämnar inga detaljer orörda för att säkerställa att din bostad är skinande ren när du lämnar den.

Du kan nå oss via telefon, e-post eller genom att använda vårt onlinebokningssystem. Vår vänliga personal är alltid redo att svara på dina frågor och hjälpa dig att boka din flyttstädning. Vi erbjuder även möjligheten att boka online för enkelt och bekväm hantering av din bokning. Upptäck våra fasta priser och få en skräddarsydd offert för din flyttstädning. Välkommen till oss!

Ja, det finns möjlighet till rut-avdrag för flyttstädningen. Det innebär att du kan få skattereduktion för kostnaden för flyttstäd i ditt hem. Vi kan ge dig mer information om rut-avdraget och hjälpa dig med allt som behövs för att du ska kunna dra nytta av detta.

Behöver du en pålitlig och professionell flyttstädtjänst i Göteborgsområdet? Då har du kommit rätt! Vårt erfarna team erbjuder flyttstädning i hela Göteborg, inklusive områden som Hovås, Västra Frölunda, Hisingen, Partille, Lerum, Landvetter, Alingsås med flera.

Vi garanterar att ditt hem blir skinande rent inför din flytt. Med våra effektiva metoder och högkvalitativa produkter levererar vi exceptionella resultat varje gång. Oavsett var du befinner dig inom Göteborgsområdet kan du lita på oss för att få ett vackert och välstädat hem att lämna bakom dig till lägsta pris för flyttstädning i göteborg.

Boka billig flyttstädning och låt oss utföra den åt dig. Vår flyttstädning inkluderar en 14 dagar städgaranti och tar hand om allt som behöver ingå i en flyttstädning. Vi följer gärna mäklarsamfundets rekommendationer för att säkerställa bästa möjliga resultat. Du kan även välja att boka våra tjänster flera dagar efter avslutad flytt för extra bekvämlighet. Vi ser fram emot att ta hand om alla dina ärenden på ett grundligt sätt.

Självklart får du det! Alla våra städtjänster omfattas av vår Nöjd Kund-garanti så länge du reklamerar städningen inom tre arbetsdagar från det att städtillfället skett.

Besiktning av utförd flyttstäd gör a ofta av hyresvärden eller köparen av bostaden efter 24 timmar -3 dagar efter avslutad flyttstädning.

Våra nöjda kunder

Nöjda kunder talar om sin fantastiska upplevelse med Mr. T fönsterputs Göteborg.

Louise
Läs mer
Jag har testat flera olika fönsterputsfirmor, men Mr.T Fönsterputsare är definitivt det bästa valet. De var snabba, effektiva och noggranna. Resultatet blev perfekt och servicen var utmärkt
Anders
Läs mer
Fantastiskt resultat och otroligt nöjd! Fönsterputsningen från Mr.T Fönsterputs i Göteborg, överträffade mina förväntningar. Fönstren är nu skinande rena och det var verkligen värt priset. Rekommenderas starkt
Lisa L.
Läs mer
Tack vare Mr.T Fönsterputsare ser vårt hus ut som nytt! Jag är imponerad av deras professionalism och skicklighet. De arbetade noggrant och lämnade inga fläckar eller streck på fönstren. Jag kommer absolut att anlita dem igen.
Föregående
Nästa

Få rätt pris på flyttstädning i Göteborg

Vill du ha hjälp med flyttstädningen?

Låt oss på Mr. T fönsterputs och Städ AB underlätta vardagen. Boka online flyttstädningar i göteborg

Offertförfrågan

Namn(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Privat

Företag