Mr. T. Fönsterputs och Städ AB i Göteborg

Flyttstädning Göteborg

Home / Tjänster

Skicka intresseanmälan

professionell flyttstädfirma

Ta hjälp av oss när det är dags att flytta

Det är en hel del att tänka på när man ska flytta. Vi gör livet lite enklare genom att ta hand om flyttstädningen. Det ger dig tid att fokusera på det som är viktigt – nämligen att flytta ditt bohag till ert nästa hem och se till att ni kommer i ordning där.

När vi tar hand om flyttstädningen kan du vara säker på att det sker enligt konstens alla regler.

Vi är ett professionellt städbolag och har därmed även bra koll på alla ytor som ska rengöras för att flyttstädningen ska bli godkänd. 

Om det mot förmodan skulle bli något problem vid själva besiktningen ser vi till att lösa det så klart.

Detta ingår i flyttstädningen i Göteborg:

Flyttstädning i Göteborg

Att tänka på inför flyttstädningen

Det finns några viktiga saker att tänka på när det gäller flyttstädning. Företaget tillhandahåller alla nödvändiga rengöringsmedel. Kom ihåg att ha ditt hem tomt när vi kommer för att göra vårt arbete. Det är också viktigt att ha tömt och urkopplat din kyl, frys och andra liknande apparater för att se till att vi kan rengöra dem ordentligt.

Det är viktigt att du meddelar oss om det finns några skador i lägenheten som vi bör känna till. Tänk också på att om du vill ha andra områden rengjorda (balkong, garage, etc.), behöver du informera oss i förväg. Du kommer att få en orderbekräftelse efter att ha lagt en beställning, så att du kan se vad som gäller för din specifika bostad. Detta kan variera beroende på faktorer som omfattning, storlek och skick, så vi förbehåller oss rätten att göra vissa ändringar.

Vanliga frågor om flyttstäd Göteborg

Kunden måste vara bosatt och skriven på lägenheten vi städar men behöver inte äga bostaden eller inneha ett förstahandskontrakt. Kunden måste också vara den som faktureras för den 50% arbetskostnaden för tjänsten för att ha rätt att utnyttja RUT-avdraget.

Pris på flyttstädning i Göteborg kan variera rejält beroende på vilket städbolag som du väljer.

Och även om priset inte är allt, är det viktigt att inte betala för mycket!

Vi på Mr.t service  har ett fokus; att erbjuda riktigt bra flyttstäd i Göteborg, till ett riktigt bra pris.

Ja, att erbjuda billig städning utan att tumma på kvaliteten helt enkelt.

Det kan vi åstadkomma  genom smart schemaläggning, en effektiv organisation, aktivt kvalitetsarbete och noggranna, erfarna medarbetare.

Så tveka inte på att ta in en offert från oss när du söker efter billiga flyttstäd i Göteborg!

Ja, vi tar med eget material för att göra dina fönster så rena och fina som möjligt! Se helt till att det är lätt att komma åt fönstren och att fönsterblecken är fria från föremål så att det är lätt för oss att komma åt att utföra vårt arbete!

Mr.T Fönsterputs och städ AB är ansvarsförsäkrade hos Folksam. Om det skulle visa sig att skadan uppkommit genom att vi har varit oaktsamma står vi självklart för kostnaden. Visar det sig att skadan uppstått p g a fel eller brist på information från kundens sida eller tredje part ansvarar vi inte för skadan.

När du anlitar Mr. T. Fönsterputs och Städ AB i Göteborg får du alltid en egen kontaktperson som du alltid kan nå. Du får även samma städare som kommer hem till dig. Undantag görs vid sjukdom. Om personen i fråga slutar hos oss kommer vi att meddela detta i god tid. 

De allra flesta av våra kunder är inte hemma när vi utför vår flyttstädning,  men du avgör helt själv hur du vill göra. För din trygghets skull  har vi fasta säkerhetsrutiner för att hantera nycklar och larmkoder och tar ditt förtroende på allra största allvar.

Vad flyttstädning kostar beror på storleken på din bostad. Därför tar vi alltid fram en skräddarsydd offert inför varje flyttstäd som skall utföras.  Om du vill få ett pris redan idag, kan du enkelt fylla i dina uppgifter med en gång här på hemsidan!

Självklart får du det! Alla våra städtjänster omfattas av vår Nöjd Kund-garanti så länge du reklamerar städningen inom tre arbetsdagar från det att städtillfället skett.

kök städning
Professionell Storstädning
Mr T

Därför ska du välja oss

Mr T

Prisvärt

Att anlita städhjälp ska inte bara vara bekymmersfritt, det ska även vara prisvärt. Vi erbjuder städhjälp som alla har råd med. .

Mr T

Kvalitet i fokus

Vi vet att kvalitet ger nöjda kunder och arbetar därefter. Stringent städning har varit vårt främsta fokus sedan vi startade vårt företag 2016, och våra skickliga yrkesmän och yrkeskvinnor är garanten för att det blir skinande rent hos dig.

Mr T

RUT-Avdrag

Du betalar alltid vår faktura efter RUT-avdrag vilket innebär att du som kund inte behöver ansöka om att få avdraget åter utan allt detta ordnar vi med Skatteverket. Alla villkor hittar du på Skatteverkets hemsida.

100% Nöjdhetsgaranti

Akut flyttstädning i Göteborg

Det hjälper vi dig med