fbpx

Privat

Företag

Mr.T LOGO

Få skinande rena fönster med

Professionell fönsterputs

Kristallklar fönster till ett oslagbart pris! Upptäck vår professionella och miljövänliga fönsterputsning med kvalitetsgaranti.

Ge dina fönster nytt liv!

från 350 kr och se skillnaden på dina fönster!

Mr.T Fönsterputs Göteborg med omnejd

Billig fönsterputs Göteborg

Välkomna till Mr.T Fönsterputs Göteborg, det pålitliga företaget för fönsterputsning i Göteborg! Vi ökar glansen och skinande renlighet på dina fönsterrutor. Med våra professionella tjänster kan du njuta av vackra fönster medan vi tar hand om rengöringen. Oavsett om det är ditt hem, kontor eller lägenhet, så har våra erfarna putsare expertisen och verktygen för att leverera fantastiska resultat varje gång.

Fönsterputsare med kompetens

Vi gör dina fönster skinande rena igen.

Erfarna fönsterputsare för glasklara resultat till bra pris. Vi putsar både ut- och invändigt, inklusive allt material. Vid arbetshöjd över 2,5 meter tar vi med rätt utrustning. Oavsett om du vill sälja huset eller bara tröttnat på smutsiga fönster, ge dem en välförtjänt ansiktslyftning.
Mr.T Fönsterputs och städ AB förstår vi vikten av rena fönster. De ger inte bara ett snyggt intryck utan släpper också in mer naturligt ljus. Låt oss göra dina fönster skinande rena igen.

Bli av med smuts och fläckar på dina rutor

Så här enkelt bokar du vår topklass fönsterputsning

Välj fönsterputs

Välj fönsterputsning från vårt bokningsformulär. Ange antalet fönster och vilken typ av fönster det är för en snabb och smidig prisuppskattning utan krångel

Boka din och betala senare!

Fyll i dina kontaktuppgifter, välj betalningsmetod och datum för fönsterputsningen. Kontakta oss om du behöver hjälp eller en rabattkod. Du kommer få en bekräftelse när du har bokat.

Fönster putsade i toppklass

Med våra erfarna fönsterputare på plats kommer jobbet att utföras smidigt och snabbt.

GRATISKOLLEN! SVAR PÅ NÅN TIMMA

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Mr T

Varför ska du välja Mr.T för rena fönster?

Kollektivavtal & Försäkring

Vi har kollektivavtal för rättvisa villkor och förmåner till våra anställda. Dessutom är vi försäkrade för att garantera säkerhet för både kunder och personal.

Lägsta priset för Fönsterputsning i Göteborg

Vi erbjuder Göteborgs Bästa Pris för Fönsterputsning

proffs på fönsterputs i Göteborg

Mr.T är ditt bästa val för professionell fönsterputs i Göteborg. Vi levererar skinande rena fönster och har nöjda kunder sedan 2016.

Boka din fönsterputsning på bara några minuter med vårt enkla online-bokningssystem. Välj datum, ange antal fönster och övriga detaljer, och klicka på ”Boka nu”. Vi bekräftar din bokning och svarar på dina frågor. Gör dina företagsfönster skinande rena idag!

Hos Mr.T Fönsterputs erbjuder vi fönsterputsning i hela Göteborg och omnejd. Oavsett var du befinner dig i Göteborg eller i omnejden, kommer vi till dig och tar hand om dina fönster. Vårt team av erfarna fönsterputsare har kunskap och erfarenhet att hantera olika typer av fönster och material. Vi lämnar inga fönster obearbetade och ser till att de blir skinande rena.

Välkommen till Mr.T din leverantör av fönsterputs. Vi erbjuda miljövänlig fönsterputsning i hela Göteborg för företag och privatpersoner och garanterar alltid fast pris. Vår service inkluderar putsning av fönster i hela Göteborg med en miljövänlig metod. Som pålitlig leverantör av fönsterputsning ser vi till att dina fönster blir skinande rena.  fylla i formuläret för att få hjälp med fönsterputsning service och njuta av klara och vackra vyer genom dina fönster.

Inga bindningstider! Flexibel fönsterputs i hela Göteborgsområdet. Boka oss enkelt och utan förpliktelser. Få dina fönster skinande rena när du behöver det. Kontakta oss idag!

Vanliga frågor och svar

  • Vi rengör upp till 4 sidor per fönster.
  • Allt material ingår
  • Garanti på utfört arbete.
  • Ingår alltid vid beställning av vår tjänst “stor flyttstädning

Vi vill självklart ha så nöjda kunder som möjligt till vårt företag, det är ju er som vi arbetar för och vill tillfredsställa era behov så långt det är möjligt.
Vi har en Nöjdkundgaranti, vilket innebär att du som kund, om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med det fönsterputsning  vi utför kommer vi gärna tillbaka och åtgärdar dina anmärkningar utan kostnad.

Ett tydligt tecken på att ett städföretag är seriöst är att man använder sig av försäkringar för sin verksamhet. Vi är kunder hos Folksam, ett av Sveriges största försäkringsbolag, och har tecknat en ansvarsförsäkring med dem. Det innebär i praktiken att du kan känna dig trygg och förvissad om att eventuella skador som kan uppstå även går att få ersättning för. Något som gör att du kan sova lite tryggare om natten.

Vad många ofta tror är ett fönster är hela den glasade biten man ser ut och in genom. 

Men inom alla fönsterputsföretag, så även vi, räknas fönster per handtag.

Det finns flera anledningar till varför du skulle anlita en professionell fönsterputstjänst.

Den viktigaste anledningen är att det är farligt att utföra den här typen av arbete självständigt. Detta kan vara ett bra val om du är nervös för höjder och arbetar på stegar.

Experterna kommer att putsa fönster bättre än någon annan också, eftersom de vet vad de gör och dyker upp när de säger att de kommer att göra det.

Hos Mr.T Fönsterputs kan du enkelt boka fönsterputsning online. Vårt bokningssystem är smidigt och användarvänligt, så du kan snabbt och enkelt boka den tid som passar dig bäst. Du kan även kontakta oss via telefon eller e-post för att boka din fönsterputsning. Vi erbjuder fönsterputsning i hela Göteborg och omnejd, inklusive Frölunda, Mölndal, Kungälv med flera områden.

Ja, det finns möjlighet till rut-avdrag för fönsterputsning. Det innebär att du kan få skattereduktion för kostnaden för fönsterpustning i ditt hem. Vi kan ge dig mer information om rut-avdraget och hjälpa dig med allt som behövs för att du ska kunna dra nytta av detta.

Vi utför fönsterputsning i hela Göteborgsområdet, inklusive områden som Hovås, Västra Frölunda, Hisingen, Partille, Lerum, Landvetter, Alingsås och många fler. Oavsett var du befinner dig inom Göteborgsområdet kan du lita på oss för att få dina fönster glänsande rena. Vårt professionella team har erfarenhet av olika typer av fönster och använder sig av effektiva metoder och högkvalitativa produkter för att leverera exceptionella resultat. Kontakta oss idag för att boka en fönsterputsningstjänst och låt oss göra dina fönster skinande rena i Göteborg och dess omgivningar.

Tveka inte på att kontakta oss om du har frågor!

Våra nöjda kunder

Nöjda kunder talar om sin fantastiska upplevelse med Mr. T fönsterputs Göteborg.

Louise
Läs mer
Jag har testat flera olika fönsterputsfirmor, men Mr.T Fönsterputsare är definitivt det bästa valet. De var snabba, effektiva och noggranna. Resultatet blev perfekt och servicen var utmärkt
Anders
Läs mer
Fantastiskt resultat och otroligt nöjd! Fönsterputsningen från Mr.T Fönsterputs i Göteborg, överträffade mina förväntningar. Fönstren är nu skinande rena och det var verkligen värt priset. Rekommenderas starkt
Lisa L.
Läs mer
Tack vare Mr.T Fönsterputsare ser vårt hus ut som nytt! Jag är imponerad av deras professionalism och skicklighet. De arbetade noggrant och lämnade inga fläckar eller streck på fönstren. Jag kommer absolut att anlita dem igen.
Föregående
Nästa

Så enkelt bokar du fönsterputs i Göteborg

Boka Fönsterputs i Göteborg

Låt oss på Mr. T service underlätta vardagen och sköta era hushållssysslor i Göteborg!

Offertförfrågan

Namn(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Privat

Företag