Mr. T. Fönsterputs och Städ AB i Göteborg

Visningsstädning i Göteborg

Hem/ Tjänster

Skicka intresseanmälan

visningsstädning tjänster

Visningsstädning i Göteborg med omnejd

Oavsett var du bor i Göteborg kan vi hjälpa till med visningsstädning. Vår personal är både försäkrad samt utbildad och kommer hem till dig när det passar ditt schema.

Detta för att tillse att din hem blir skinande rent enligt dina önskemål.

Något som i slutändan förhoppningsvis även ger ett avtryck på slutpriset när det väl blir sålt. Ett välskött objekt kan mycket väl ge ett högre försäljningspris eftersom det lockar fler intressenter att ge sig in i budgivningen.

ny städat rum redo för Visnings
Städservice för visning av sovrum

En visningsstädning återskapar en känsla av nybygge i ditt hem eller din lokal.

Ett välskött objekt kan mycket väl ge ett högre försäljningspris eftersom det lockar fler intressenter att ge sig in i budgivningen.

kök städning
Professionell Storstädning
Mr T

Därför ska du välja oss

Mr T

Prisvärt

Att anlita städhjälp ska inte bara vara bekymmersfritt, det ska även vara prisvärt. Vi erbjuder städhjälp som alla har råd med. .

Mr T

Kvalitet i fokus

Vi vet att kvalitet ger nöjda kunder och arbetar därefter. Stringent städning har varit vårt främsta fokus sedan vi startade vårt företag 2016, och våra skickliga yrkesmän och yrkeskvinnor är garanten för att det blir skinande rent hos dig.

Mr T

RUT-Avdrag

Du betalar alltid vår faktura efter RUT-avdrag vilket innebär att du som kund inte behöver ansöka om att få avdraget åter utan allt detta ordnar vi med Skatteverket. Alla villkor hittar du på Skatteverkets hemsida.

100% Nöjdhetsgaranti

Mr. T. Visningsstädning i Göteborg

Det ger ett bättre första intryck