fbpx

Privat

Företag

Mr.T LOGO

Visningsstädning i Göteborg

till marknadens lägsta pris

Mr.T Fönsterputs och Städ AB ger dig oslagbar valuta för pengarna när det gäller att få ditt hem i toppskick inför visningar.

Få ett perfekt första intryck

Boka här

Profesionell visningsstädning Göteborg

Pålitlig och effektiv visningsstädning som ger resultat!

Välkommen till vår professionella visningsstädningstjänst i Göteborg! Vi är specialister på att göra din bostad skinande ren inför visningen och hjälpa dig att skapa det bästa möjliga intrycket på potentiella köpare. Vi erbjuder en omfattande lista av tjänster för att ta hand om städningen så att du kan fokusera på att presentera din bostad från dess bästa sida. Med vår nöjd kund-garanti och alltid låga priser kan du känna dig trygg att vi kommer att leverera en förstklassig visningsstädning.

Ska du sälja din bostad?

Då vet du säkert vikten av att göra ett gott första intryck på potentiella köpare med Visningsstäd

Om du säljer ditt hus eller lägenhet, vet du att första intrycket är avgörande. En professionell visningsstädning skapar en ren och fräsch miljö som imponerar på potentiella köpare. Maximera din försäljningspotential genom att investera i vår visningsstädning i Göteborg. Boka idag för att göra ett positivt avtryck som ökar dina chanser till en framgångsrik försäljning!

Vi tar hand om visningsstädningen åt dig!

Så fungerar städning inför visning

Välj visningsstädning för din bostad

Välj den städtjänst som motsvarar ytan du behöver städa inför din bostadsvisning. Oavsett om det är en lägenhet, ett hus eller ett kontor kan vi anpassa vår professionella städning efter dina specifika behov.

Flexibel bokning och bekväm betalning

Boka enkelt genom att fylla i din information, önskat datum och tid för städningen. Betalningen kan göras via Klarna med flera bekväma alternativ. Se till att vara flexibel med dina val för att matcha ditt schema så nära som möjligt.

Luta dig tillbaka, vi utför visningsstädningen

Vårt professionella städteam kommer att komma till din plats vid den angivna tiden och se till att varje yta blir skinande ren och inbjudande för dina potentiella köpare. Du kan luta dig tillbaka och koppla av medan vi tar hand om allt.

50% avdrag direkt på fakturan!
+ Betala senare med klarna !

Får du alltid 50% rut-avdraget direkt på fakturan när du köper hushållsnära tjänster från Mr.T Fönsterputs och städ AB

Vi gör avdraget åt dig, så du behöver inte bekymra dig om det. Dessutom kan du njuta av möjligheten att betala senare med Klarna.

Offert för Visningsstäd

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Varför välja Mr.T

Alltid lågt pris

Vi förstår vikten av ekonomisk hållbarhet och erbjuder därför konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten på vårt arbete. Du kan vara säker på att du får valuta för pengarna när du väljer oss för din sanering i Göteborg.

Visningsstädning med kollektivavtal & Försäkring

Vi har kollektivavtal för trygga arbetsvillkor samt omfattande försäkringsskydd för både kunder och personal. Vi tar ansvar för vårt team och vår verksamhet, så att du kan känna dig trygg med oss.

Nöjdkundgaranti

Vi strävar alltid efter att leverera en högkvalitativ visningsstäd göteborg till våra kunder. Om du av någon anledning inte är helt nöjd med resultatet, gör vi allt vi kan för att lösa eventuella problem och se till att du blir belåten. Din tillfredsställelse är vår främsta prioritet.

Övrig information om visningsstädning

Vi erbjuder en helhetslösning för visningsstädning och tar hand om alla ytor i din bostad. Vårt erfarna team kan ta hand om allt från fönsterputsning och flyttstädning till att göra alla ytor skinande rena. Vårt mål är att skapa det bästa första intrycket hos potentiella köpare genom att se till att din bostad är rent och välstädat inför visningen.

Erbjuder våra städtjänster i Partille, Frölunda, Mölndal, Kungälv, Hisingen, Lerum, Torslanda, Hovås, Billdal, Landvetter, Hindås, Med Flera Områden.

Städningen är avgörande för att sälja din bostad. Genom att göra den ren och välstädad skapar du en attraktiv miljö som potentiella köpare kan föreställa sig bo i – och det kan öka deras intresse samt chanserna att få bättre bud på din bostad. Vår visningsstädning gör att ditt hem presenteras hem från dess bästa sida och öka chanserna till framgång.

Begär offert redan idag och säkerställa att den processen sköter på bästa sätt och högsta kvalité genom att anlita oss! 

 Rent och välstädat hem gör ditt hem skinande rent och fräscht, vilket är en självklarhet inför visning och fotografering. Vi förstår att det ofta tar lång tid att kontakta fler spekulanter och boka in dem inför evenemanget. Därför ser vi till att vår städning tar en normal tid som en veckostädning, så du kan fokusera på andra viktiga uppgifter.

 

Ja, vårt erfarna team tar hand om städningen åt dig. Vi förstår vikten av att skapa det bästa första intrycket vid en visning och har den kunskap och erfarenhet som krävs för att leverera en förstklassig tjänst. När det kommer till visningsstädning rekommenderar vi alltid att överlåta ansvaret till proffsen för att uppnå de bästa resultat.

Betalning gjord enkelt för dig! Du kan välja att betala direkt på fakturan eller använda Klarna, Swish eller bankkort vid bokning av visningsstädning. Vi värdesätter din bekvämlighet och strävar efter att göra betalningen så smidig som möjligt för våra kunder.

Vi förstår att tid är värdefullt när det kommer till att förbereda sig inför en visning. När det gäller vår visningsstädning så tar den ungefär gånger så lång tid som en normal veckostädning, grovt räknat kan man säga. Brukar vi rekommendera vanligtvis en noggrann städning av boytan för att säkerställa att varje rum ser sitt bästa ut. På så sätt kan du slippa stressen med städning och istället fokusera på det du älskar.

Slipp bekymra dig om storstädningen och få mer tid över till det du älskar! Vid behov kan vi inkludera storstädning som en del av vår visningsstädningstjänst. Vi förstår att storstädning kan ta lång tid, grovt räknat ungefär dubbelt så lång tid som en normal veckostädning. Men du kan lita på oss att utföra arbetet effektivt och noggrant för att säkerställa att din bostad ser perfekt ut inför visningen. Så lägg över ansvaret på oss och njut av den extra tiden till det du verkligen älskar att göra!

Vad säger våra kunder om om våra visningsstädning?

Nöjda kunder talar om sin fantastiska upplevelse med Mr. T Fönsterputs och städ

Maria M.
Läs mer
Jag anlitade Mr.T för städning strax innan fotografering av min bostad och jag är mycket nöjd med deras service. De gjorde verkligen ett fantastiskt jobb med att rengöra varje hörn och vrå i mitt hem. Resultatet var en otroligt ren och fräsch miljö som imponerade på potentiella köpare. Jag rekommenderar definitivt deras tjänster för alla som söker en professionell Städföretag
Rebecca S
Läs mer
Vi anlitade Mr.T när vi skulle sälja vår lägenhet och vi blev inte besvikna! Deras team var effektiva, noggranna och vänliga. De tar hand om städningen med precision och vår bostad såg fantastisk ut efteråt. Tack vare deras hjälp kunde vi visa vårt hem från sin bästa sida och vi blev mycket nöjda med resultaten!
Föregående
Nästa

Skicka förfrågan om visningsstäd!

Kontakta oss för att boka visningsstädning

Offertförfrågan

Namn(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Privat

Företag