Mr. T. Fönsterputs och Städ AB i Göteborg

Om oss

Hem/ Tjänster

Har varit verksamma sedan 2016. 

Om oss: Sedan dag ett har vårt fokus alltid varit att erbjuda högkvalitativa städtjänster till privatpersoner och företag i Göteborgsområdet. Vi vill att våra kunder ska få den bästa upplevelsen och erbjuder därför alltid en  personlig service när man hör av sig, sju dagar i veckan. 

Inget projekt är för stort eller för litet för oss. Hör av dig redan idag och låt oss skräddarsy en kunglig städupplevelse för just dig och dina behov.

Ett städföretag i Göteborg med stark lokal förankring

Nya Amsterdam kallade holländaren Göteborg för under många år. Lilla London fick staden som smeknamn under industrialiseringen, ett namn som används än idag som bekant. För egen del kallar vi kort och gott den här staden för “hemma”.

Mr. T. Fönsterputs och Städ AB i Göteborg har verkat på Sveriges framsida sedan 2016 och har alltid prioriterat goda kundrelationer, god service och trygghet. Vi erbjuder professionella städtjänster till privatpersoner och företag verksamma i Göteborg med omnejd. Alltid med det där lilla extra. Välkommen att höra av dig till oss för att få reda på mer hur vi kan hjälpa just dig.

Vårt hållbarhetsarbete präglas av engagemang för både kunder och miljö.

Vi är stolta på Mr. T. Fönsterputs och Städ AB i Göteborg att alltid ha hållbarhet i tankarna när vi utför vårt viktiga jobb hos dig. Vi använder oss enbart av miljömärkta produkter. Vi ser till att både material och redskap kan återanvändas, tvättas eller fyllas på.

 

I den mån det går åker vi ofta kommunalt till våra hemstädningskunder och använder oss av städmaterial som redan finns på plats. Behöver du råd och tips kring vilka produkter man bör välja för att få en så miljövänlig och samtidigt effektiv städning hjälper vi gärna till. Hör av dig redan idag.

Sov tryggt på natten med vetskapen om att vi har en ansvarsförsäkring.

Ett tydligt tecken på att ett städföretag är seriöst är att man använder sig av försäkringar för sin verksamhet. Vi är kunder hos Folksam, ett av Sveriges största försäkringsbolag, och har tecknat en ansvarsförsäkring med dem. Det innebär i praktiken att du kan känna dig trygg och förvissad om att eventuella skador som kan uppstå även går att få ersättning för. Något som gör att du kan sova lite tryggare om natten.

Vi ser alltid till att era nycklar, passerkort, blippar och brickor förvaras säkert.

Vi vill självklart att våra kunder alltid ska känna sig nöjda och trygga. Därför använder vi oss bland annat av checklistor du det enkelt går att se vad som har gjorts vid varje arbetstillfälle. Det går även att utläsa vem som har utfört arbetet.

När du anlitar Mr. T. Fönsterputs och Städ AB i Göteborg får du alltid en egen kontaktperson som du alltid kan nå. Du får även samma städare som kommer hem till dig. Undantag görs vid sjukdom. Om personen i fråga slutar hos oss kommer vi att meddela detta i god tid.

Som kund skriver du ett kontrakt med oss när du lämnar in din nyckel eller blipp. Vi noterar då bland annat in serienumret och antalet nycklar samt till vilken handledare du har lämnat dina nycklar. Allt för att era nycklar, passerkort, blippar och brickor ska förvaras säkert.

Därför ska du välja oss

Lokal förankring och ansvarstagande är två goda anledningar 

till att låta oss bli din städpartner.

Garanti & försäkring

Om du inte skulle vara nöjd med det arbete vi utför kommer vi gärna tillbaka och åtgärdar dina anmärkningar utan kostnad. Därtill är vi försäkrade hos Folksam genom vår ansvarsförsäkring, vilket ger en extra trygghet för dig som kund.

Snabbt, lätt, smidigt

Vi är av uppfattningen att det ska vara enkelt att vara kund hos en städfirma. Vi erbjuder tre smidiga paket för regelbunden städning. Du kan även själv bestämma omfattningen på städningen du behöver. Vi anpassar oss efter dina behov

Prisvärt

Att anlita städhjälp ska inte bara vara bekymmersfritt, det ska även vara prisvärt. Vi erbjuder städhjälp som alla har råd med.

Kvalitet i fokus

Vi vet att kvalitet ger nöjda kunder och arbetar därefter. Stringent städning har varit vårt främsta fokus sedan vi startade vårt företag 2016, och våra skickliga yrkesmän och yrkeskvinnor är garanten för att det blir skinande rent hos dig.

100% Nöjdhetsgaranti

Vi skräddarsyr städningen efter just dina unika behov