fbpx

Privat

Företag

Mr.T LOGO

Om Mr.T

Mr.T Fönsterputs och städ AB

Har varit verksamma sedan 2016.

Om Mr.T. Sedan dag ett har vårt fokus alltid varit att erbjuda högkvalitativa städtjänster till privatpersoner och företag i Göteborgsområdet. Vi vill att våra kunder ska få den bästa upplevelsen och erbjuder därför alltid en  personlig service när man hör av sig, sju dagar i veckan. 

Inget projekt är för stort eller för litet för oss. Hör av dig redan idag och låt oss skräddarsy en kunglig städupplevelse för just dig och dina behov.

Spela videoklipp

50% Skatteavdrag på fakturan!
+ Betala senare med klarna !

Får du alltid 50% skatteavdrag direkt på fakturan när du köper hushållsnära tjänster från Mr.T Fönsterputs och städ. 

Vi gör avdraget åt dig, så du behöver inte bekymra dig om det. Dessutom kan du njuta av möjligheten att betala senare med Klarna.

Boka en uppringning

Varför välja Mr.T Fönsterputs och städ?

Noggrann och pålitlig städhjälp till bästa pris

Välj oss som ditt städbolag i Göteborg vi har lägsta pris bland annat städfirmor i Göteborg.

Lokal Närvaro

Ett Städföretag I Göteborg Med Stark Lokal Förankring
Mr. T Fönsterputs och Städ AB erbjuder pålitliga och professionella städtjänster i Göteborg med omnejd sedan 2016. Med vår lokal närvaro, god service och erfarna städare levererar vi alltid det där lilla extra till våra kunder. Kontakta oss idag för att få reda på mer om hur vi kan hjälpa just dig!

Miljö och hållbarhet

Vårt Hållbarhetsarbete Präglas Av Engagemang För Både Kunder Och Miljö.
På Mr. T Fönsterputs och Städ AB i Göteborg strävar vi alltid efter hållbarhet i vårt arbete. Vi använder endast miljömärkta produkter och ser till att både material och redskap kan återanvändas eller fyllas på. Kontakta oss idag för råd och tips om miljövänlig städning!

Lägsta pris bland städfirmor i Göteborg

Vi är stolta över att erbjuda alltid låga priser för våra städtjänster. Vi strävar efter att hålla våra priser konkurrenskraftiga och överkomliga för alla. För mer information om priserna på våra olika tjänster, inklusive hemstädning, flyttstädning, storstädning och fönsterputs.

Kollektivavtal & Försäkring

Vi har kollektivavtal för rättvisa villkor och förmåner till våra anställda. Dessutom är vi försäkrade för att garantera säkerhet för både kunder och personal.

Ansvarförsäkring

Vi värnar om din trygghet och har därför tecknat en ansvarsförsäkring hos Folksam, ett av Sveriges största försäkringsbolag. Det betyder att du kan lita på att eventuella skador som kan uppstå under vår städning är täckta och möjliga att få ersättning för. Sov gott på natten med vetskapen om att du är i trygga händer.

Checklista Och Nyckelkontrakt

Vi tar säkerheten på stort allvar och ser till att era nycklar, passerkort, blippar och brickor förvaras tryggt. Vi använder checklistor för att dokumentera och spåra våra arbeten, så du kan enkelt se vad som har gjorts och vem som har utfört det. Vi tillhandahåller också en dedikerad kontaktperson och samma städare vid varje besök för att skapa kontinuitet och förtroende. Vi upprättar även kontrakt där vi noggrant noterar serienummer och antal nycklar samt vilken handledare de överlämnats till. Din säkerhet är vår högsta prioritet.

Våra tjänster i Göteborg

Professionella städtjänster i Göteborg med omnejd

Vi strävar efter att erbjuda enkel och professionell tjänst till marknadsledande priser. Vi utför hemstädning, storstädning, flyttstädning, fönsterputs, dödsbostädning, kontorsstädning i flera västra Götaland städer. För mer information om våra tjänster, vänligen se nedan.

Anna L.
Läs mer
Jag är otroligt nöjd med Mr.T's fönsterputs och städ tjänster! De var mycket professionella och levererade en fantastiskt ren och klar utsikt från mina fönster. Priset var också mycket rimligt jämfört med andra företag på marknaden. Definitivt rekommenderar dem till alla som behöver fönsterputs.
Andre S.
Läs mer
Tack vare Mr.T kunde jag få mitt hem skinande rent inför flytten. Deras flyttstädning var verkligen omfattande, de missade inte ett enda hörn eller skrymsle. Jag kände mig trygg med deras professionella personal och uppskattade deras noggrannhet. Kommer definitivt att anlita dem igen!
Sofia M.
Läs mer
Som kontorschef har jag letat efter en pålitlig städtjänst och jag är så glad att jag hittade Mr.T! Deras kontorsstädningsteam är effektiva, snabba och grundliga. Min arbetsplats har aldrig sett bättre ut. Det bästa av allt är det konkurrenskraftiga priset - det passar in i vår budget perfekt!
Henrik K.
Läs mer
ag ville ge mitt hus en ordentlig uppfräschning och bestämde mig för att anlita Mr.T för en storstädning. Resultatet var fantastiskt! Personalen var vänlig, noggrann och arbetade snabbt för att lämna alla ytor skinande rena. Kombinationen av hög kvalitet och överkomliga priser gör Mr.T till mitt förstahandsval för städningstjänster
Föregående
Nästa

Det har aldrig varit enklare!

Trygghet, kvalitet och förmånliga priser – Vi erbjuder det bästa av allt!

Offertförfrågan

Namn(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Privat

Företag