fbpx

Privat

Företag

Mr.T LOGO

Letar du efter kvalitativ

Hemstädning i Göteborg?

Mrt Fönsterputs och Städ erbjuder högkvalitativ hemstädning med pålitlig service.

Boka tid nu

För ett skinande rent hem!

Varje dag kan vara en fräsch start med

Professionell hemstädning i Göteborg

Välkommen till Mr.T Fönsterputs och städ AB, din pålitliga partner för prisvärd hemstädning i Göteborg med omnejd. Vi erbjuder kvalitativa städtjänster som möter både privatpersoners och företags behov och önskemål. Med vårt kollektivavtal och kompetenta medarbetare tar vi hand om ditt hem på bästa möjliga sätt, vilket ger dig en nöjd kund-garanti.

Din Gröna Städservice

Miljövänlig och Effektiv Hemstädning i Göteborg

Välj Mr.T Hemstädning Göteborg för grön och effektiv städservice. Vårt miljöcertifierade städbolag prioriterar miljövänliga metoder, inklusive användning av elbilar och hållbara städmaterial. Med expert personal som levererar noggrann och snabb service, garanterar vi att ditt hem blir skinande rent.

När du anlitar oss gynnas inte bara din bostad, men även miljön. Vi erbjuder städhjälp lösningar som gör vardag lite enklare – ett val som är både högkvalitativt och ansvarsfullt för vår planet.

50% Avdrag direkt på fakturan!
+ Betala senare med klarna !

Med Mr.T Fönsterputs och Städ får du alltid 50 % skatteavdrag direkt på fakturan vid köp av hushållsnära tjänster. Vi hjälp med städning hemma samt hantering av allt administrativt arbete.

Upplev ett skinande rent och fint hem med RUT-avdraget och njut av flexibiliteten att betala senare via Klarna. Aldrig förr har det varit enklare!

 

Städhjälp i Göteborg 

Så här bokar du vårt hemstäd i Göteborg

Välj hemstädning

Välj Hemstädning från vårt bokningsformulär. Ange antalet fönster och vilken typ av fönster det är för en snabb och smidig prisuppskattning utan krångel.

Boka hemstädning och betala senare!

Fyll i dina kontaktuppgifter, välj betalningsmetod och datum för hemstädningen. Kontakta oss om du behöver arrangerar en tid som passar dig för ett hembesök eller hjälp. Du kommer få en bekräftelse när du har bokat.

Avnjut en ren bostad

Efter att vi har rengjort ditt hem, kan du bara luta dig tillbaka och njuta av känslan av ett skinande rent hem.

Städa ditt hem? Boka idag

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Fördelar med Mr.T Hemstädning

Kollektivavtal & Försäkring

Vi har kollektivavtal för rättvisa villkor och förmåner till våra anställda. Dessutom är vi försäkrade för att garantera säkerhet för både kunder och personal.

Lägsta priset för städning i Göteborg

Vi erbjuder lägsta hemstädning pris bland annat städfirmor i Göteborg

Nöjdkundgaranti - Kvalitetssäkrad hemstädning

Mr.T Fönsterputs erbjuder professionell, kvalitetssäkrad hemstädning i Göteborg sedan 2016. Vi garanterar nöjdhet med vårt pålitliga städteam.

VAD INGÅR I HEMSTÄDNING GÖTEBORG

Vardsrum, sovrum, kontor, hall:

 1. Avtorkning av möbler
 2. Dammsugning och våttorkning av golv
 3. Rengöring av tak och väggar från spindelnät
 4. Tömning av papperskorg
 5. Avtorkning av lister, dörrar och element
 6. Lampor dammas av

Badrum och toalett:

 1. Spegel putsas
 2. Badrumsskåp rengörs på utsidan
 3. Handfat rengörs
 4. Toalettstolen rengörs, både in och utsidan
 5. Badkar rengörs
 6. Dusch inkl. Kakel i duschkabinen rengörs
 7. Dammsugning och våttorkning av golv
 8. Papperskorg töms
 9. Lampor dammas av

Kök:

 1. Köksluckor torkas av utvändigt
 2. Vitvaror torkas utvändigt
 3. Mikrovågsugn rengörs på både in och utsidan
 4. Lampor dammas av
 5. Golvlister, dörrar och kakel rengörs
 6. Fönsterbrädor torkas av
 7. Fria ytor(exempel ovanpå skåp) rengörs
 8. Dammsugning och våttorkning av golvet
 9. Diskho rengörs

Regelbunden hemstädning har en mängd fördelar för ditt hem och din hälsa. En ren och välskött bostad skapar en trivsam miljö, samtidigt som det minskar risken för allergier och sjukdomar. Vår prisvärda hemstädning gör det enkelt för dig att njuta av dessa fördelar utan att behöva lägga ner din egen tid och energi.

Mrt fönsterputs och städ AB i Göteborg garanterar kundnöjdhet efter varje städuppdrag, åtgärdar eventuella brister utan extra kostnad och tar kundfeedback seriöst för att säkerställa högkvalitativ service. Vi strävar efter långvariga relationer genom pålitlig service och erbjuder nöjdkundgaranti med kvalitetssäkrad städning.

Vi erbjuder kostnadsfria hembesök för att skräddarsy våra städtjänster efter dina behov och önskemål. Under hembesöket diskuterar vi vilka städintervall som passar just dig och ditt hem varannan eller var fjärde vecka, så att du kan känna dig helt nöjd med det vi erbjuder. Prova vår kostnadsfritt hembesökstjänst för att uppleva vad vi kan erbjuda dig.

Vanliga frågor om fönsterputsning

Vi städar i hela Göteborgsområdet –  Göteborgsregionen, inklusive centrala delar som Hisingen, Majorna, Linnéstaden, Örgryte, Kortedala, Angered,  Partille Mölndal, Härryda, Alingsås, Trollhättan, Ale, Lilla Edet, Lerum, Stenungsund, Kungälv, Öckerö, Tjörn med flera. Oavsett var du bor i Göteborg kan du lita på att vi kan ta hand om din hemstädning.

Att anlita en städfirma i Göteborg med kollektivavtal innebär trygghet för både dig och våra medarbetare. Genom att samarbeta med oss får du fördelarna med en stabil och pålitlig städföretag med väletablerade rutiner och kompetent personal. Våra medarbetare är utbildade och har lång erfarenhet inom städbranschen, vilket garanterar dig en utmärkt – höga kvalitet städning varje gång.

Vill du prova vår prisvärda hemstädningstjänst? Vi berättar gärna hur det fungerar, och rekommenderar att du tar del av våra kundrecensioner för att se vad våra nöjda kunder säger om oss. Vår hemstädningstjänst är försäkrad, vilket ger dig extra trygghet och säkerhet för ditt hem och dina ägodelar.

Vi sköter jobbet åt dig!

Städning är vår passion och vårt kall, och vi är bra på det vi gör!. Ta hjälp av oss och njut av all den extra fritid du har över för att göra annat.

Lägg fokus på det som är viktigt för dig och låt oss de professionella sköta städningen!

städa ditt hem ?

Tveka inte på att kontakta oss om du har frågor!

Våra nöjda kunder

Nöjda kunder talar om sin fantastiska upplevelse med Mr. T

Johan
Read More
Tack vare Mr.T Hemstädning Göteborg är mitt hem alltid skinande rent. De är noggranna, pålitliga och tar min feedback på allvar. Jag skulle verkligen rekommendera dem.
Lin
Read More
Jag är verkligen nöjd med deras tjänster. De åtgärdar eventuella brister utan extra kostnad och strävar alltid efter att överträffa mina förväntningar.
Sami
Read More
Hemstädning Göteborg har verkligen gjort en skillnad i mitt hem. Jag uppskattar deras användning av miljövänliga produkter och deras professionella inställning
Previous
Next

Vill du prova vår hemstädning?

Njut av ett skinande rent hem med våra prisvärda städtjänster i Göteborg

Begär din gratis offert nu och låt oss sköta städningen!

Privat

Företag

Offertförfrågan

Namn(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.