fbpx

Mr. T. Fönsterputs och Städ AB i Göteborg

FAQ

Vanliga frågor om städning och städfirmor i Göteborg

Vi älskar att upprätthålla relationer med kunder och företag och bli mer än bara en städtjänst. Vi vill vara en del av rutinen som gör ditt liv bättre, hälsosammare och renare. Och ju oftare vi kommer förbi, desto mindre arbete behöver vi göra, och desto mer sparar du – för att inte tala om den immateriella fördelen med att bo på en fläckfri plats

Det finns en uppsjö utav städbolag att välja på i Göteborg, stora som små. Innan du väljer din städfirma, tänk efter vad som är viktigast för just dig. Är det priset?  Eller är det kanske kvaliteten på utförandet?
Ta också reda på vilken erfarenhet de har och om de har nöjda kunder (se recensioner på exempelvis google.com).

De allra flesta anlitar en städföretag för att frigöra tid i sin vardag. Med städhjälp får man helt enkelt tid över till vänner, familj, träning eller hobbies. Dessutom får du ett professionellt städat, rengjort hem och slipper tänka på allt som rör städning som en bonus!

 

Du kan boka hemstädning en gång i veckan, en gång varannan vecka eller precis när du behöver tjänsten. Att välja en frekvens beror verkligen på vad du behöver och föredrar för ditt hem och din familj. De flesta av våra kunder väljer en veckostädning eftersom den säkerställer att samma städare kommer att utföra tjänsten varje gång på samma dag varje vecka. Samma städare är garanterad med alla planer utom engångsbokningar

Vad som ingår vid en hemstädning är normalt grundläggande städning som dammsugning, städning utav kök och vitvaror, golvmoppning, dammande, samt grundlig städning utav badrum. Det brukar också ingå att torka av samtliga ytor. 

Vi är alltid måna om att tillhandahålla en högkvalitativ städservice till varje uppdrag vi städar i Göteborg.

 

Om vår hemstädning av någon anledning inte har motsvarat dina förväntningar, tveka inte att kontakta oss för att se till att du blir 100 % nöjd med ditt hem och vår städservice.

Nöjd kund garanti  är grunden för vår affärsidé, det är så vi kan växa och utvecklas som företag och bolag.  Det är därför vi är på Mr.T Fönsterputs och städ AB  bland annat en av bästa städfirmor i Göteborg .

När det kommer till hemstädning och städtjänster i Göteborg är den största avgörande faktorn för kostnaden för städning storleken på ditt hus- lägenhet, när allt kommer omkring, ju större ditt hus är, desto mer personal och tid kommer att behövas för att städa det brukar kosta 199 kr/ timme.

Städfirma Göteborg

Städfirma Borås

Städfirma Lerum

kök städning
Mr.T fönsterputs och städ AB
Mr T

Därför ska du välja oss

Mr T

Prisvärt

Att anlita städhjälp ska inte bara vara bekymmersfritt, det ska även vara prisvärt. Vi erbjuder städhjälp som alla har råd med. .

Mr T

Kvalitet i fokus

Vi vet att kvalitet ger nöjda kunder och arbetar därefter. Stringent städning har varit vårt främsta fokus sedan vi startade vårt företag 2016, och våra skickliga yrkesmän och yrkeskvinnor är garanten för att det blir skinande rent hos dig.

Mr T

RUT-Avdrag

Du betalar alltid vår faktura efter RUT-avdrag vilket innebär att du som kund inte behöver ansöka om att få avdraget åter utan allt detta ordnar vi med Skatteverket. Alla villkor hittar du på Skatteverkets hemsida.