Mr. T. Fönsterputs och Städ AB i Göteborg

Sanering Göteborg

Hem/ Tjänster

Våra anställda bär

Skicka intresseanmälan

Vi tar hand om sanering i hela Göteborg

Sanering Göteborg – Vi tar hand om miljövänlig sanering i hela Göteborg och värnar om att bevara en ren och hälsosam miljö. Genom att använda miljövänliga metoder och produkter strävar vi efter att minimera vår påverkan på naturen och samtidigt upprätthålla högsta kvalitet i våra saneringstjänster.

Vårt breda kontaktnät inkluderar pålitliga hantverkare från olika yrkeskategorier, såsom elektriker, rörmokare, ventilationstekniker, målare och snickare. Detta gör det lätt för oss att erbjuda en smidig och effektiv service när det gäller sanering.

Förutom att erbjuda vår saneringstjänst till lägenheter kan du också anlita oss för andra fastighetstyper och verksamheter. Vi utför sanering för bostadsrättsföreningar, företag, hyreshus, stiftelser och villor. Vårt mål är att säkerställa en ren och frisk miljö oavsett typ av fastighet eller verksamhet.

Kontakta oss idag så tar vi hand om dina saneringsbehov på ett professionellt sätt. Vi har erfarenhet och expertis som behövs för att säkerställa att du får högsta kvalitet på våra tjänster inom sanering i Göteborg.

Dödsbostädning och Dödsbo sanering Göteborg

Erbjuder många typer av saneringstjänster

Det är avgörande att agera snabbt för att undvika allvarliga hälsorisker, särskilt när det gäller äldre lägenheter med asbest. Asbestdamm kan innehålla mikroskopiska nålar som är vassa nog att orsaka lungsjukdomar och cancer. 

Vanliga byggmaterial som kan innehålla asbest inkluderar betong, plastmattor, spånplattor, värmeisolering och tätning. Genom att anlita oss säkerställer vi att du inte längre andas in detta farliga material.
Våra saneringstjänster omfattar inte bara asbest utan även många andra typer av sanering:

Vi tar bort obehagliga luktproblem i ditt hem eller företag och återställer en fräsch luftkvalitet.

Vi eliminerar rök- och nikotinbeläggningar på ytor, textilier och ventilationssystem för att förbättra inomhusluften.

Vi utför säker borttagning av PCB-förorenade material för att skydda människors hälsa och miljön.

Vi rengör ytor från graffiti eller taggning och återställer ursprunglig utseende.

Vi erbjuder en bred spektrum av saneringstjänster för att ta hand om alla dina behov, oavsett om det gäller stora eller små projekt

Med vår expertis och erfarenhet kan du lita på oss att säkerställa en ren och hälsosam miljö för dig och ditt hem eller företag.

kök städning
Professionell Storstädning
Mr T

Därför ska du välja oss

Mr T

Prisvärt

Att anlita städhjälp ska inte bara vara bekymmersfritt, det ska även vara prisvärt. Vi erbjuder städhjälp som alla har råd med. .

Mr T

Kvalitet i fokus

Vi vet att kvalitet ger nöjda kunder och arbetar därefter. Stringent städning har varit vårt främsta fokus sedan vi startade vårt företag 2016, och våra skickliga yrkesmän och yrkeskvinnor är garanten för att det blir skinande rent hos dig.

Mr T

RUT-Avdrag

Du betalar alltid vår faktura efter RUT-avdrag vilket innebär att du som kund inte behöver ansöka om att få avdraget åter utan allt detta ordnar vi med Skatteverket. Alla villkor hittar du på Skatteverkets hemsida.

100% Nöjdhetsgaranti

Kontakta oss idag för att få professionell hjälp med sanering av högsta kvalitet.