Mr. T. Fönsterputs och Städ AB i Göteborg

Kontorsstädning Göteborg

Hem/ Tjänster

Skicka intresseanmälan

Kontorsstädning Göteborg

Professionell Kontorsstädning i Göteborg

Vi vet att kvalitet ger nöjda kunder. Därför arbetar vi mycket med protokollförda inspektioner samt egenkontroller när vi städar på arbetsplatser. 

Detta för att tillse att du och dina anställda behöver lägga minimalt med tid på städuppgifter för att istället fokusera på kärnverksamheten – jobbet.

Professionell Kontorsstädning i Göteborg
Mr T fönsterputs och städ AB utför kontorsstädning i Göteborg

Unna dig en grundlig och stringent städning av hela ert kontor.

Vi har kunskapen och kapaciteten att erbjuda er en arbetsplats som man längtar till. 

Stanna gärna upp en stund och fundera på vad som skulle kunna göra era lokaler ännu bättre idag, och hör därefter av dig till oss. 

Vi kan utföra städning av kontor och arbetsplatser sju dagar i veckan. 

Alltid utifrån era unika behov. Vi arbetar alltid flexibelt och gör vårt bästa för att inte påverka ert dagliga arbete. 

Fyra goda anledningar till att välja professionell kontorsstädning:

Professionella städare slutför jobbet på halva tiden det skulle ta dig att göra det själv eftersom de kan alla tips och knep.

Vi bedömer alla en anläggning i det ögonblick vi går in genom dörren. En ren byggnad ger ett bra första intryck och är därmed även bra för dina affärer.

Din företagskultur börjar med ditt kontors utseende. En ren och välstädad arbetsplats skapar en professionell atmosfär och visar din personal och dina kunder att du tycker att de är viktiga.

Ditt fokus ligger på dina affärer, vi fokuserar på resten! Vi ansvar för personal, utbildning, schemaläggning, material och ersättningar. 

Bland mycket annat. 

kök städning
Professionell Storstädning
Mr T

Därför ska du välja oss

Mr T

Prisvärt

Att anlita städhjälp ska inte bara vara bekymmersfritt, det ska även vara prisvärt. Vi erbjuder städhjälp som alla har råd med. .

Mr T

Kvalitet i fokus

Vi vet att kvalitet ger nöjda kunder och arbetar därefter. Stringent städning har varit vårt främsta fokus sedan vi startade vårt företag 2016, och våra skickliga yrkesmän och yrkeskvinnor är garanten för att det blir skinande rent hos dig.

Mr T

RUT-Avdrag

Du betalar alltid vår faktura efter RUT-avdrag vilket innebär att du som kund inte behöver ansöka om att få avdraget åter utan allt detta ordnar vi med Skatteverket. Alla villkor hittar du på Skatteverkets hemsida.

100% Nöjdhetsgaranti

Vi kan utföra städning av kontor och arbetsplatser

Sju dagar i veckan.