072-863 93 27 eller 031-395 20 20

mrt@mrtservice.se

Vardagar: 09:30 - 18:00

Våra telefontider

Lärjeågatan 7F

415 02 Göteborg

Hemstädning

Vi erbjuder dig hemstädning vart du än bor i Stor-Göteborg, Borås och Trollhättan. Stor-Göteborg inkluderar 13 gränskommuner. Fyll i dina uppgifter så återkommer vi med prisuppgift snabbt och bekymmerfritt.

Hemstädning i Göteborg med omnejd

Behöver du städhjälp hemma? Önskar du dig vissa timmmars hemstädning varje eller varannan vecka eller en gång i månaden, är det bara att meddela oss. Hos oss ger vi dig en ren och ordentlig hemstädning för dig som bor i Göteborg! Vi har flera års erfarenhet av hemstädning i Göteborg och städar hos flera flertalet kunder varje vecka. Välkommen till ett renare hem du också! 

Vår personal garanterar välutfört städarbete och bemötande. Vi är professionella och punktliga med ett skinande rent resultat. Viktigt med välstädat hem. En välstädat hem skapar ro- och trivselkänsla hos dig som bor. 

Detta ingår i hemstädningen vi utför:

  • Städning i samtliga rum: soptömning och dammtorkning. Putsning av speglar, lampor samt hemelektronik. Fläckborttagning och dammsugning.
  • Rengöring av toalett och badrum
  • Rengöring av lister.
  • Moppa golv.
  • Städning av kök.
  • Torkning av bord och stolar, lampor, element och strömbrytare.
  • Dammsugning av stoppade möbler samt dammtorkning av gröna växter vid behov.
  • All material och utrustning ingår i priset.

Stor eller liten städning?

Våra kunder har valt att ha stor städning och liten städning vilka varierar på vald vecka. En skräddarsy städning som är anpassad till kundens önskemål. 

Vi utför hemstädning i 13 kommuner, Borås och i Trollhättan.

Boka hemstädning nu

Garanti och försäkring

Vi har ett mål som vi är stolta över vilket är nöjd kund-garanti på vår flyttstädning. Har du synpunkter på ett utfört arbete åtgärdar vi det. Du är försäkrad. Förekommer möbelskador eller dylikt under städningen går det alltid bra att ersätta dig mot skadorna.

Ring 072-863 93 27 eller 031-395 20 20

Vi har erfarenhet och garanti på samtliga våra tjänster. Vi på Mr.t Fönsterputs och service är professionella när det gäller städning i hemmen. 

Hur fungerar rut- och rotavdrag?

Du behöver inte längre ansöka om rutavdrag utan det sker direkt efter ett slutfört jobb.